NIEUWS

De afgelopen weken hebben we tijdens de Nederlandse lessen verschillende banen doorgenomen. Vandaag hebben we ter voorbereiding op de Achterhoekse Banenmarkt van het WerkgeversServicepunt Achterhoek allemaal een top 5 van banen opgeschreven! Komende donderdag gaan we samen met onze toppers op pad, kijken naar mogelijke toekomstige werkgevers! ...

View on Facebook

Bij Pauropus is ook dit jaar weer hard gewerkt,
dit bleef de Sint niet onopgemerkt.

Stilletjes is de oude baas de kantine binnen geslopen,
op de tafels legde hij zijn aankopen.

Een letter voor iedereen, smullen maar...
Dank u Sinterklaasje, tot volgend jaar!
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Doetinchem

In mei dit jaar kwam Ayman Tamina bij Pauropus binnen als nieuwe deelnemer. Een enthousiaste man uit Syrië, die samen met zijn gezin sinds een aantal jaar in Nederland verblijft. Ayman wilde graag aan het werk en was bereid zich daar volledig voor in te zetten. Bij Pauropus is hij aan de slag gegaan en heeft hij alle voorkomende klussen uitgevoerd.

Door zijn trajectbegeleider is ondertussen hard gezocht naar passende betaalde werkzaamheden. Ayman was heel duidelijk: hij wilde graag kleermaker of fietsenmaker worden. In Syrië heeft hij jarenlang een kleermakerij gehad en zijn grote droom was om dit ook in Nederland te kunnen realiseren. Toen de mogelijkheid om een eigen atelier te beginnen voorbij kwam, heeft hij deze met beide handen aangegrepen. Nu runt hij met ondersteuning van shop Melange al twee maanden zijn eigen kleermakerszaak.

Mocht u een bezoekje willen brengen aan Ayman, dan bent u van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in zijn naaiatelier in shop Melange te Hengelo (gld). Voor meer informatie kijkt u op: www.facebook.com/Shop-Melange-1521977524767199

Het gehele team van Pauropus Doetinchem wenst Ayman veel succes met zijn naaiatelier!
...

View on Facebook

❗️27 oktober a.s. om 17.00 uur ❗️
🍃Lodewijk’s groene geluk🌿

In de rubriek ‘Lodewijks groene geluk’ van het programma De Grote Tuinverbouwing, toert Lodewijk Hoekstra wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid.

Pauropus verzorgt het fantastische terrein bij Solarpark de Kwekerij en daarom mochten wij samen met hen deelnemen aan de opnames voor het programma, waarvoor dank!

Duurzaamheid is een onderwerp waar Pauropus altijd op diverse vlakken mee bezig is voor zowel onze deelnemers als opdrachtgevers. Solarpark is een toonaangevend park als het gaat om duurzaamheid en zijn ecologische waarde voor de omgeving.

Kijk aanstaande zaterdag om 17.00 op SBS6 voor het stuk met onze collega Henry Lukassen en Lodewijk op en over het mooie terrein van Solarpark de kwekerij!

voor meer informatie:
www.pauropus.nl
www.nlsolarparkdekwekerij.nl

www.sbs6.nl/programmas/de-grote-tuinverbouwing/
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Doetinchem

Vandaag organiseert Sité Woondiensten de dag van het huren, met als thema “Samen leven”.

Pauropus is aanwezig met een stand om kennis te maken met bewoners en informatie te verschaffen rondom re-integratie of het uitvoeren van werk tegen een betaalbaar tarief.

Bent u nieuwsgierig of heeft u een vraag? Zoek ons op!

Plaats: Schouwburg Amphion
Tijd: 10.00 - 13.00 uur
...

View on Facebook

‼️‼️‼️ VACATURE ALARM ‼️‼️‼️

Er is bij Pauropus bv Doetinchem een onwijs leuke tijdelijke functie vrijgekomen! Deze functie is momenteel nog ter vervanging van ziekte, maar we sluiten vanwege groei mogelijkheden naderhand niet uit!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf dan snel je sollicitatiebrief en wie weet zitten wij binnenkort om tafel!

LEUK WERK & EEN GEZELLIG TEAM? ZOEK NIET VERDER EN SOLLICITEER!

#Joinourteam #werkmeester #Pauropus #solliciteer #vacature #Doetinchem #Bronckhorst #Job #Leukevacature #Fantastischteam
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Doetinchem

Pauropus begeleidt sinds enige tijd statushouders en helpt hen op weg met het verbeteren van de Nederlandse taal. Dit zijn intensieve trajecten waarbij het vieren van (persoonlijke) successen een belangrijk onderdeel is!

Hieronder een deelnemer van Pauropus. Hij heeft zijn VCA diploma bij ons opgehaald. Wij zijn bijzonder trots op hem, omdat hij zijn VCA examen in het Nederlands heeft afgelegd in plaats van zijn moedertaal Perzisch!

Wij wensen jou ontzéttend veel succes in het vervolgtraject bij #Jaws en #antontijdinkschool! We geloven dat jij ook deze opleiding (wederom in het Nederlands) gaat halen en dat je over een half jaar druk in de metaal aan de slag bent!
...

View on Facebook

Afgelopen vrijdag was het feest bij Pauropus Doetinchem! Met veel trots mochten wij wederom het Blik op Werk keurmerk voor sociale activering en participatie in ontvangst nemen, ditmaal zelfs met drie sterren door de gemiddelde cijfers van 7,6 en 8,5 waarmee wij zijn beoordeeld door opdrachtgevers en oud deelnemers.

Lidy Schilder was aanwezig om het keurmerk officieel aan onze directeur Albert Jan te overhandigen. Daarnaast reikte wethouder Frans Langeveld VCA diploma’s uit die door onze deelnemers zijn behaald. Het zonnetje scheen, de opkomst was groot en een aantal van onze deelnemers had met veel zorg een heerlijke lunch bereid. Kortom, het was een geslaagde dag! Wij willen iedereen die aanwezig was dan ook hartelijk danken voor hun komst.
...

View on Facebook

Nieuws : 3 sterren voor Pauropus !!!

Pauropus heeft voor de komende periode het Blik op Werk Keurmerk voor sociale activering en participatie weer ontvangen.

Blik op Werk heeft Pauropus na de laatste audit positief beoordeeld met maar liefst 3 sterren!

De participanten gaven Pauropus een gemiddeld rapportcijfer van een 7,6 en de opdrachtgevers gaven een 8,5.

Resultaten waar we zeer trots op zijn! Een groot compliment voor onze trajectbegeleiders en werkmeesters, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnenkort gaan dit we dit mooie resultaat nog vieren bij onze hoofdvestiging in Doetinchem. Nadere info volgt hierover.

www.linkedin.com/company/890786/

Wat is het Blik op werk keurmerk? Bekijk het onderstaande filmpje
www.youtube.com/watch?v=BvpGWHqzpWo&feature=youtu.be
...

View on Facebook

Wat ontzettend leuk om Dolf te kunnen feliciteren met zijn nieuwe baan die hij via Pauropus naar binnen heeft gehengeld!

Bedankt voor je inzet Dolf en ga zo door! 💪🏻
...

View on Facebook

Solliciteer! ...

View on Facebook

Vandaag hebben we een mooie klus in Doetinchem afgerond. We hebben begeleidingssnoei en onderhoudssnoei uitgevoerd bij platanen en amberbomen. De prioriteiten bij begeleidingssnoei liggen bij
takken of vertakkingspatronen die problemen
geven voor de ontwikkeling van de blijvende
kroon of leiden tot grote stamwonden. Omdat de werkzaamheden op een schoolplein zijn uitgevoerd hebben we ook de aanwezigheid van risicotakken verwijderd.
...

View on Facebook

---- GESLOTEN -----

Er is bij Pauropus een onwijs leuke functie vrijgekomen!

Ben je nieuwsgierig en denk jij bij ons in het team te passen? Schrijf dan snel je sollicitatiebrief en wie weet zitten wij binnenkort om tafel!

#Joinourteam #trajectbegeleider #Pauropus #solliciteer
...

View on Facebook

❄️ WIN WIN WIN ❄️

Nog maar *70 likes* en dan gaat de winterbeurt er uit! Wie wil er niet graag een tuin die weer helemaal 'spik en span' is ?

Wil jij winnen?
✔️ Like en deel dit bericht openbaar!
✔️ Like de pagina van Pauropus bv Doetinchem!
✔️ Laat onder dit bericht weten waarom u onze hulp goed kunt gebruiken!❄️ WIN WIN WIN ❄️
Pauropus gooit er een winter-actie uit! Een ploeg enthousiaste medewerkers komt een uur lang uw tuin winterklaar maken!

Wil jij winnen?
✔️ Like en deel dit bericht openbaar!
✔️ Like de pagina van Pauropus bv Doetinchem!
✔️ Laat onder dit bericht weten waarom u onze hulp goed kunt gebruiken!
...

View on Facebook

Een mooie vacature in Drachten! Wie komt ons team versterken ? ...

View on Facebook

1 years ago

Pauropus BV  Drachten - Smallingerland

Esther van der Gragt is vandaag voor het laatst en start maandag als productiemedewerker bij Philips in Drachten! Wij feliciteren Esther van harte met deze mooie stap en wensen haar heel veel succes.
Esther was een opvallende persoonlijkheid bij Pauropus. Ze heeft hier veel geleerd. De diploma's VCA en BHV behaalde ze en ook de specifieke Vrouwentraining heeft zij succesvol doorlopen. De laatste maanden deed zij bijzondere werknemersvaardigheden op die nu bij Philips goed van pas komen. Mooi de ontwikkeling die Esther heeft doorgemaakt!
...

View on Facebook

Ali Raddi is een altijd vrolijke en sociale man en hij maakt alles brandschoon. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug en zit nu bijna een jaar bij Pauropus. En dat gaat heel goed. Naast Nederlands spreekt hij Arabisch en een mondjevol Grieks.
We zoeken een bedrijf en/of instelling in Drachten die Ali een kans wil geven! Graag contact opnemen met trajectbegeleider Lammert Stavast. Tel 0512-530112.
...

View on Facebook

Floris Stokkers is maandag begonnen bij Leenstra in Drachten ! In het kader van Baan Afspraak Baan gaat Floris aan de slag👍 Floris is altijd van goede wil en wij wensen hem veel succes. Op de laatste dag bij Pauropus werkte hij nog even in de door hem zelf ontworpen sier- & moestuin. ...

View on Facebook

Zoek de verschillen 😁 Op begraafplaats De Waldhof maken wij het gebouw van de ondersteunende diensten weer mooi. ...

View on Facebook

Vacature
Pauropus Drachten zoekt een vestigingsmanager. Een fantastische functie in het hart van de samenleving. Zie de vacaturetekst ..
...

View on Facebook

Vandaag zijn wij onder andere bezig om graffiti te verwijderen. Meerdere fietstunnels in Drachten maken wij weer schoon. 💪💪 ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus BV  Drachten - Smallingerland

Vandaag en morgen maken wij alle putten vrij op de belangrijkste doorgaande weg van Drachten Zuiderhogeweg ...

View on Facebook

Morgen worden er weer zware windstoten verwacht. Deze boom kan morgen niet meer omvallen :). Vandaag renoveren wij een complete tuin. ...

View on Facebook

Vandaag is de 2e BHV dag bij Pauropus.
12 mensen worden opgeleid in de diverse onderdelen van de BHV. Direct gekoppeld aan een praktijkexamen. ✅
...

View on Facebook

Op dit moment maken wij een aantal verkeerborden op de belangrijkste toegangswegen in en om Drachten schoon. ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus BV  Drachten - Smallingerland

Vandaag verwijderen op verzoek van de Gemeente Smallingerland de waterhut. Binnenkort komt er een herdenking in het Thalenpark ...

View on Facebook

Het haventje van Opeinde maken we nu weer schoon. Het vaarseizoen is weer geopend 🚤 ...

View on Facebook

Nieuws : 3 sterren voor Pauropus !!!

Pauropus heeft voor de komende periode het Blik op Werk Keurmerk voor sociale activering en participatie weer ontvangen.
Blik op Werk heeft Pauropus na de laatste audit positief beoordeeld met maar liefst 3 sterren.
De participanten gaven Pauropus een gemiddeld rapportcijfer van een 7,6 en de opdrachtgevers gaven een 8,5.

Resultaten waar we zeer trots op zijn. En een groot compliment voor onze trajectbegeleiders en werkmeesters die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnenkort gaan dit we dit mooie resultaat nog vieren bij onze hoofdvestiging in Doetinchem. Nadere info volgt hierover.
...

View on Facebook

1 years ago

Pauropus bv Zwolle

Een mooie vacature in Drachten. Wie komt ons team versterken ? ...

View on Facebook

1 years ago

Pauropus bv Zwolle

VACATURE
Pauropus Drachten zoekt een vestigingsmanager.
Een fantastische functie in het hart van de samenleving. Zie de vacaturetekst ..
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Bij de inrit van woningstichting Openbaar Belang was de gele stoeprand door de jaren heen vervaagd. Deze is vandaag in opdracht van Jef Buurtbeheerder Openbaar Belang Moossdorff weer bijgewerkt door Pauropus zodat deze weer goed zichtbaar is. ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

In opdracht van deltaWonen werd door Pauropus deze wildgroei (zie foto 3) getemd aan de Iepenstraat. Nu kan iedere bewoner weer zonder problemen over het pad naar de achterzijde van zijn woning. ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Iedere dag verwijdert Pauropus in opdracht van de ROVA in Holtenbroek zakken vol zwerfvuil. Het afval wordt door sommige bewoners helaas dagelijks van hun balkons afgegooid; het lijkt een kwestie van kip en ei maar we blijven doorgaan. NederlandSchoon ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Aan de Plataanstraat lag een rij tegels schots en scheef naast het pad. Onder de tegels zaten flinke boomwortels, die zijn er door onze heren met veel kracht uitgekregen waarna het straatwerk voor SWZ woningcorporatie keurig hersteld is. ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Gisteren vond in PI Almelo de "Dag van Herstel" plaats voor gedetineerden van de Karelskamp. Pauropus was vanuit Drachten & Doetinchem vertegenwoordigd om geïnteresseerde gedetineerden kennis te laten maken met alle mogelijkheden om bij ons te resocialiseren en re-integreren. Het was een geslaagde dag! ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Bij Flat Vlist en Flat Noord in Zwolle zijn vorige week in opdracht van SWZ woningcorporatie doorgetrokken gele markeringen aangebracht. Hier mag niet meer geparkeerd worden, ook niet om iemand even te laten uitstappen of spullen uit te laden. ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Na 2 weken slopen voor Beter Wonen Vechtdal en zes volle 10 kub containers met afval is de klus in het pand aan de Brink zo goed als klaar. Alle systeemplafonds, kabels, leidingen en vloerbedekking zijn verwijderd en het pand is eindelijk leeg. Wat overblijft is een historisch pand met prachtige ornamenten, sier- & kroonlijsten, houten vloeren en glas in lood. Super Mooi! ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

De laatste loodjes vandaag voor onze slopers in Hardenberg, alle vertrekken van het grote pand zijn inmiddels klaar. Alles wordt vandaag leeggehaald, en de voorlopig laatste container gevuld, om het pand straks leeg op te leveren. ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Onze deelnemers en werkmeester slopen vrolijk door in Hardenberg, er wordt hard gewerkt. Wat komt er een boel afval vrij, de containers zijn steeds binnen no time vol! Mooi om langzaam maar zeker steeds meer pand en minder troep te zien.

Een collage van de werkzaamheden afgelopen donderdag:
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Super nieuws: 3 sterren voor Re-integratiebedrijf Pauropus!

Pauropus bv heeft opnieuw het Blik op Werk Keurmerk voor activering en re-integratie toegekend gekregen, ditmaal met een prachtige 3 sterren beoordeling!

Deelnemers & participanten gaven Pauropus bv in een tevredenheidsonderzoek een gemiddeld rapportcijfer van een 7,6 en de opdrachtgevers gaven ons een 8,5.
Resultaten waar we zeer trots op zijn!

En een groot compliment voor onze trajectbegeleiders en werkmeesters die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnenkort gaan dit we dit mooie resultaat nog vieren bij onze hoofdvestiging in Doetinchem. Nadere info volgt hierover.

youtu.be/BvpGWHqzpWo
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Deze week is Pauropus bv Zwolle in opdracht van Beter Wonen Vechtdal begonnen aan een sloop- & demontage klus bij De Brink 30 in Hardenberg. Een leuke klus en meer dan genoeg te doen voor onze deelnemers! ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Zwolle

Vandaag wandelen we tijdens de Wijkschouw samen met Gemeente Zwolle; Wijkmanager / Wijkbeheerder / Toezicht & Handhaving, Travers Welzijn, Politie, Delta Wonen, SWZ, Pauropus en natuurlijk de bewonertoezichthouders door Dieze West.

Naast het leggen van contact met de buurtbewoners bezoeken we locaties waarover meldingen zijn binnengekomen; dit kan gaan om overlast, veiligheid, parkeerproblemen maar natuurlijk ook over mooie buurtinitiatieven van betrokken bewoners.

Trek ons gerust aan de jas wanneer u ons ziet lopen en iets wil vragen.
...

View on Facebook