NIEUWS DRACHTEN

Een mooie vacature in Drachten! Wie komt ons team versterken ? ...

View on Facebook

1 years ago

Pauropus BV  Drachten - Smallingerland

Esther van der Gragt is vandaag voor het laatst en start maandag als productiemedewerker bij Philips in Drachten! Wij feliciteren Esther van harte met deze mooie stap en wensen haar heel veel succes.
Esther was een opvallende persoonlijkheid bij Pauropus. Ze heeft hier veel geleerd. De diploma's VCA en BHV behaalde ze en ook de specifieke Vrouwentraining heeft zij succesvol doorlopen. De laatste maanden deed zij bijzondere werknemersvaardigheden op die nu bij Philips goed van pas komen. Mooi de ontwikkeling die Esther heeft doorgemaakt!
...

View on Facebook

Ali Raddi is een altijd vrolijke en sociale man en hij maakt alles brandschoon. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug en zit nu bijna een jaar bij Pauropus. En dat gaat heel goed. Naast Nederlands spreekt hij Arabisch en een mondjevol Grieks.
We zoeken een bedrijf en/of instelling in Drachten die Ali een kans wil geven! Graag contact opnemen met trajectbegeleider Lammert Stavast. Tel 0512-530112.
...

View on Facebook

Floris Stokkers is maandag begonnen bij Leenstra in Drachten ! In het kader van Baan Afspraak Baan gaat Floris aan de slag👍 Floris is altijd van goede wil en wij wensen hem veel succes. Op de laatste dag bij Pauropus werkte hij nog even in de door hem zelf ontworpen sier- & moestuin. ...

View on Facebook

Zoek de verschillen 😁 Op begraafplaats De Waldhof maken wij het gebouw van de ondersteunende diensten weer mooi. ...

View on Facebook

Vacature
Pauropus Drachten zoekt een vestigingsmanager. Een fantastische functie in het hart van de samenleving. Zie de vacaturetekst ..
...

View on Facebook

Vandaag zijn wij onder andere bezig om graffiti te verwijderen. Meerdere fietstunnels in Drachten maken wij weer schoon. 💪💪 ...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus BV  Drachten - Smallingerland

Vandaag en morgen maken wij alle putten vrij op de belangrijkste doorgaande weg van Drachten Zuiderhogeweg ...

View on Facebook

Morgen worden er weer zware windstoten verwacht. Deze boom kan morgen niet meer omvallen :). Vandaag renoveren wij een complete tuin. ...

View on Facebook