NIEUWS DOETINCHEM

De afgelopen weken hebben we tijdens de Nederlandse lessen verschillende banen doorgenomen. Vandaag hebben we ter voorbereiding op de Achterhoekse Banenmarkt van het WerkgeversServicepunt Achterhoek allemaal een top 5 van banen opgeschreven! Komende donderdag gaan we samen met onze toppers op pad, kijken naar mogelijke toekomstige werkgevers! ...

View on Facebook

Bij Pauropus is ook dit jaar weer hard gewerkt,
dit bleef de Sint niet onopgemerkt.

Stilletjes is de oude baas de kantine binnen geslopen,
op de tafels legde hij zijn aankopen.

Een letter voor iedereen, smullen maar...
Dank u Sinterklaasje, tot volgend jaar!
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Doetinchem

In mei dit jaar kwam Ayman Tamina bij Pauropus binnen als nieuwe deelnemer. Een enthousiaste man uit Syrië, die samen met zijn gezin sinds een aantal jaar in Nederland verblijft. Ayman wilde graag aan het werk en was bereid zich daar volledig voor in te zetten. Bij Pauropus is hij aan de slag gegaan en heeft hij alle voorkomende klussen uitgevoerd.

Door zijn trajectbegeleider is ondertussen hard gezocht naar passende betaalde werkzaamheden. Ayman was heel duidelijk: hij wilde graag kleermaker of fietsenmaker worden. In Syrië heeft hij jarenlang een kleermakerij gehad en zijn grote droom was om dit ook in Nederland te kunnen realiseren. Toen de mogelijkheid om een eigen atelier te beginnen voorbij kwam, heeft hij deze met beide handen aangegrepen. Nu runt hij met ondersteuning van shop Melange al twee maanden zijn eigen kleermakerszaak.

Mocht u een bezoekje willen brengen aan Ayman, dan bent u van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in zijn naaiatelier in shop Melange te Hengelo (gld). Voor meer informatie kijkt u op: www.facebook.com/Shop-Melange-1521977524767199

Het gehele team van Pauropus Doetinchem wenst Ayman veel succes met zijn naaiatelier!
...

View on Facebook

❗️27 oktober a.s. om 17.00 uur ❗️
🍃Lodewijk’s groene geluk🌿

In de rubriek ‘Lodewijks groene geluk’ van het programma De Grote Tuinverbouwing, toert Lodewijk Hoekstra wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid.

Pauropus verzorgt het fantastische terrein bij Solarpark de Kwekerij en daarom mochten wij samen met hen deelnemen aan de opnames voor het programma, waarvoor dank!

Duurzaamheid is een onderwerp waar Pauropus altijd op diverse vlakken mee bezig is voor zowel onze deelnemers als opdrachtgevers. Solarpark is een toonaangevend park als het gaat om duurzaamheid en zijn ecologische waarde voor de omgeving.

Kijk aanstaande zaterdag om 17.00 op SBS6 voor het stuk met onze collega Henry Lukassen en Lodewijk op en over het mooie terrein van Solarpark de kwekerij!

voor meer informatie:
www.pauropus.nl
www.nlsolarparkdekwekerij.nl

www.sbs6.nl/programmas/de-grote-tuinverbouwing/
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Doetinchem

Vandaag organiseert Sité Woondiensten de dag van het huren, met als thema “Samen leven”.

Pauropus is aanwezig met een stand om kennis te maken met bewoners en informatie te verschaffen rondom re-integratie of het uitvoeren van werk tegen een betaalbaar tarief.

Bent u nieuwsgierig of heeft u een vraag? Zoek ons op!

Plaats: Schouwburg Amphion
Tijd: 10.00 - 13.00 uur
...

View on Facebook

‼️‼️‼️ VACATURE ALARM ‼️‼️‼️

Er is bij Pauropus bv Doetinchem een onwijs leuke tijdelijke functie vrijgekomen! Deze functie is momenteel nog ter vervanging van ziekte, maar we sluiten vanwege groei mogelijkheden naderhand niet uit!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf dan snel je sollicitatiebrief en wie weet zitten wij binnenkort om tafel!

LEUK WERK & EEN GEZELLIG TEAM? ZOEK NIET VERDER EN SOLLICITEER!

#Joinourteam #werkmeester #Pauropus #solliciteer #vacature #Doetinchem #Bronckhorst #Job #Leukevacature #Fantastischteam
...

View on Facebook

2 years ago

Pauropus bv Doetinchem

Pauropus begeleidt sinds enige tijd statushouders en helpt hen op weg met het verbeteren van de Nederlandse taal. Dit zijn intensieve trajecten waarbij het vieren van (persoonlijke) successen een belangrijk onderdeel is!

Hieronder een deelnemer van Pauropus. Hij heeft zijn VCA diploma bij ons opgehaald. Wij zijn bijzonder trots op hem, omdat hij zijn VCA examen in het Nederlands heeft afgelegd in plaats van zijn moedertaal Perzisch!

Wij wensen jou ontzéttend veel succes in het vervolgtraject bij #Jaws en #antontijdinkschool! We geloven dat jij ook deze opleiding (wederom in het Nederlands) gaat halen en dat je over een half jaar druk in de metaal aan de slag bent!
...

View on Facebook

Afgelopen vrijdag was het feest bij Pauropus Doetinchem! Met veel trots mochten wij wederom het Blik op Werk keurmerk voor sociale activering en participatie in ontvangst nemen, ditmaal zelfs met drie sterren door de gemiddelde cijfers van 7,6 en 8,5 waarmee wij zijn beoordeeld door opdrachtgevers en oud deelnemers.

Lidy Schilder was aanwezig om het keurmerk officieel aan onze directeur Albert Jan te overhandigen. Daarnaast reikte wethouder Frans Langeveld VCA diploma’s uit die door onze deelnemers zijn behaald. Het zonnetje scheen, de opkomst was groot en een aantal van onze deelnemers had met veel zorg een heerlijke lunch bereid. Kortom, het was een geslaagde dag! Wij willen iedereen die aanwezig was dan ook hartelijk danken voor hun komst.
...

View on Facebook

Nieuws : 3 sterren voor Pauropus !!!

Pauropus heeft voor de komende periode het Blik op Werk Keurmerk voor sociale activering en participatie weer ontvangen.

Blik op Werk heeft Pauropus na de laatste audit positief beoordeeld met maar liefst 3 sterren!

De participanten gaven Pauropus een gemiddeld rapportcijfer van een 7,6 en de opdrachtgevers gaven een 8,5.

Resultaten waar we zeer trots op zijn! Een groot compliment voor onze trajectbegeleiders en werkmeesters, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnenkort gaan dit we dit mooie resultaat nog vieren bij onze hoofdvestiging in Doetinchem. Nadere info volgt hierover.

www.linkedin.com/company/890786/

Wat is het Blik op werk keurmerk? Bekijk het onderstaande filmpje
www.youtube.com/watch?v=BvpGWHqzpWo&feature=youtu.be
...

View on Facebook